Projekt: bo själv – dag 4

June 28th, 2012

Dagens friskhetstecken: DET KOM BLOD! Har jag gått upp sååå mycket i vikt? Kommer verkligen mensen tillbaka? Redan?! Förmodligen har jag inte gått upp så mycket i vikt och mensen kommer nog inte tillbaka till fullo. Någon liten blödning var det nog bara, en sådan fick jag en gång när jag vägde ännu mindre också. Men på något sätt så är det nog ett tecken. Ett tecken på att kroppen får näring och börjar fungera bättre.

Om du väger över 45 kg eller får mensen tillbaka så kan vi hjälpa dig med pengar när du börjar studera på universitet. Vi kan betala din mat i utbyte mot kvitton. Annars tänker vi inte stötta dig om du väljer att flytta.
– Farsan

Det bådar gott!

Dagens göra: Jag har ränt på stan heeela eftermiddagen! Det blev nog en massa promenerande, men det positiva är att det inte var ångestmässigt promenerande, utan faktiskt njutbart. Det har varit sol idag.

Jag vet inte huur många byxor jag faktiskt provat idag. Eftersom jag har haft tjock-känslor idag så blev jag tvungen att ge mig lite perspektiv. Upptäckte att jag max måste ha storlek 24 i midjan på jeans, och att XS var alldeles för stort. Jag blev smått irriterad på att de inte kunde ha XXS, men det är ju jag som är för liten egentligen…

Det blev alltså inga byxor inhandlat (vilket är bra, för jag har egentligen inte råd att shoppa just nu). När jag kom hem för att äta middag fick jag enorm ångest över att jag inte köpte mitt fynd från Monkii. Jag blev helt enkelt tvungen att vandra tillbaka för jag ville verkligen ha den! Så nu är jag trött, nöjd och stolt 😀 Vilken fullständig semester jag fått här!

Byxdressen i leopard (sommar-mys-dress) + en topp (som jag fyndade på mitt återbesök) = 160:- ! REA<3

.. och dagen är inte slut än, för senare ska jag äta GLASS! <3

Tags: , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp