Projekt: bo själv – dag 4

June 27th, 2012

Jag blir inspirerad av mig själv. Jag motiverar mig själv. Jag känner mig stolt för jag vill jobba för en viktuppgång nu.

Det går verkligen BÄST när jag får sköta mig själv 😀 Jag är såå stolt! Det är det som jag sagt hela tiden men inte riktigt vågat tro på. wihoo!

Nu längtar jag verkligen efter en våg. Om jag ändå hade haft en våg här så kunde jag få se om jag kan öka på maten eller om det är bra såhär. Men mer SKA jag äta senare i alla fall. Så fort jag kommer upp i vikt när jag kan träna DÅ kan jag äta mer 😀

Dagens sushi till lunch <3 omn om nom

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp