Prova och lär

April 19th, 2013

I tisdags lyfte mina tränare frågan om man och ätstörningar. I och med det fick vi skriva ned hur de tyckte att vi skulle äta (läs här). Det var något som jag ville prova.

Nu har jag provat det två dagar i rad och jag inser att det var katastrofalt! Varken mage eller tarmar gillade förändringen. Jag måste garanterat äta middag innan träningen. Det var inget misstag att prova, för jag fick uppleva en brutal magsmärta som lärde mig ett och annat. Det gör jag inte om!

Idag är en ny dag, och nu ska jag börja om. Åter tillbaka till riktiga matvanor:

  • Frukost
  • Mellis
  • Lunch
  • Mellis
  • Middag
  • Ev. träningsmellis (om jag har träning på kvällen)
  • Stort kvällsmål!

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp