Punkterad med nålar

July 6th, 2012

Dags för blodprov. Denna gång gick det förvånansvärt lätt att få blod ur kärlet på mig. Det brukar vara riktigt omständigt; få ta om, byta arm, värma med handske osv. Men nu så nästan sprutade blodet ut! haha, vad mysigt det låter. De var bland annat hormoner som ska kollas på mig.

Bara jag som lider av gräsallergi? Igår kunde jag inte ens vara ute! Sommarens finaste dag och jag fick hålla mig gömd i källaren med ett örngott som näsduk – trevligt! Så idag passade jag på att höra vad som kunde åtgärdas. Jag har fått tagit en kortison spruta (andra nålen i kroppen idag) som förhoppningsvis lindrar besvären. Plus ögondroppar och nässpray. Vill inte sitta inne hela sommaren! 😮

Så idag har jag spenderat dagen på hälsocentralen, wihoo! Känner mig som en riktig sjukling. ^^

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp