Redo för fest!

July 15th, 2015

Som jag tidigare utlovat ska vänner och annat skoj prioriteras denna sommar, så ikväll ska jag ha kul!

Lägger inte ofta ut bilder på mig själv. Jag är oftast en sådan tjej som går runt i bekväma träningskläder och sminkar mig endast med naturliga färger om det ska vara. Men ikväll känner jag mig riktigt snygg och vill gärna visa upp det 😉

faces

 

Otroligt vad ett par snygga högklackade skor kan göra för självförtroendet också!

11749249_10153143767674965_66361555_n

 

 

Tags: , , , , , , ,

 • Linda

  Hej soelas!
  Jag måste först och främst säga att din blogg är grym! Jag håller på att tillfriskna från anorexia nu och din blogg har varit en av de sakerna som hjälpt mig mest av allt. Så mycket motivation och svar på frågeställningar man haft angående tillfrisknandet<333 tänkte fråga hur det går för dig nu med allt? Tänker du fortfarande på kcal och hur ser du på din kropp nu? Tror du man kan bli 100% frisk?
  Puss och kram

 • http://emmelemzi.com emmelemzi

  Hoppas du hade riktigt roligt! 😀

  • soelas

   Tack! Det blev ingen utgång och inte så mycket party heller faktiskt, men en trevlig kväll med lite nya ansikten. 😀

   • http://emmelemzi.com emmelemzi

    Det är inte illa det heller :)

 • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp