Remind yourself of WHY – I choose to FLY

December 14th, 2013

Dåliga tider kommer och dåliga tider går. En del saker glömmer vi bort med tiden när vi börjar bli bekväma i vardagen. Vi glömmer bort varför vi gör detta, varför vi gjort de val vi gjort och varför vi lever detta liv. Så när tiderna känns jobbiga påminn dig själv om varför du fortsätter att leva – vad är det som ger dig energi och vad är det som håller dig på banan?

Jag gjorde inte bara en gång, utan flera gånger valet att bli frisk från anorexian. Till slut började jag också att vilja leva fri från ätstörningen. Mitt upp i mitt tillfrisknande fann jag en faktor i livet som fick mig att flyga – jag blev fri!

Cheerleading fly

Tags: , , , , , , , ,

 • Linnéa Törebrant

  Har du också varit cheerleader?!?! Sjukt, alla i äs världen verkar ha varit det….

  • Beatrice

   Hon är cheerleader..

  • soelas

   Jag är just nu cheerleader i Dynamites Coed Level6 :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp