Rest in Peace

September 11th, 2012

Idag vill jag skänka en tanke till alla de som förlorade deras liv i flygplans-attacken i World Trade Center den 11 september 2001. Samt en sympatisk tanke till alla de anhöriga.

Jag kommer ihåg att de visade raset av de två tornen på nyheterna flera gånger om. Jag förstod inte varför mina föräldrar satt som klistrade framför den. Själv var man väl glad över att skolan blev inställd. Jag var 8 år gammal, men jag kunde känna sorgen. Nog förstod man att det var något i världen som var fel, det var en tragedi som hade inträffat. Det är en tragedi att människors liv ska gå förlorat på något sådant sätt.

Hur kan man sedan ha mage att välja en död i anorexi, framför ett liv som ännu kan levas? Jag tänker på hur många som förlorar deras liv utan att ens ha en chans att rädda sig själv. Vad skulle inte de har gjort för att få fortsätta leva med deras vänner och familj? Jag tänker på dem och tycker att man för  fan har en skyldighet att göra allt, för att man fortfarande har saker att leva för.

Tags: , , , , ,

  • http://Carro6.blogspot.com Caroline

    Undrar lite om din pojkvän. Hade du honom när du blev sjuk? Hur tog han det? Har an hjälpt dig mycket? På vilket sätt då isåfall?
    Förstår om du tycker det är för privat och inte vill svara. Kram!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp