Rough Times

May 10th, 2012

Efter en jobbig vecka med mycket ångest, jobbiga känslor och tankar så har jag längtat extremt efter morgondagens möte med min behandlare. Både för mig själv – att komma in på rätt bana igen, men också för att min pojkvän och föräldrar skulle vara med.

Idag fick jag veta att min kära behandlare kommer vara sjukskriven i ca två veckor framöver. Vilket innebär inget möte imorgon, och inget möte på onsdag..

Jag rasar samman av känslor. Den här dagen har blivit för mycket för mig. Jag vill krypa upp i ätstörningens falska trygghet och hålla om den, för den kan trösta. Motivationen och viljan att kämpa framåt har sipprat iväg, det jag kan lyckas med är att se till att det inte går bakåt.

Just nu känns allt bara för jobbigt; ingen livslust, ingen ork för skolan, inga känslor för pojkvännen heller. 
Förstår inte hur jag ska ta mig framåt dessa veckor? Jag som ska iväg på studentresa också! och allt viktigt i skolan – hur ska jag orka med det? Ska mitt liv verkligen falla samman nu?

 

Ps. jag kommer få träffa min förra behandlare nästa fredag. måste hålla ut tills dess..

Tags: , , , , , ,

  • http://truthbetoold.blogg.se e

    sv: Ingen fara! :) Dock så går det bara att läsa de senare inläggen varje månad, sen måste man trycka på “older posts” knappen och det funkar ju inte.. Tråkigt, vill verkligen läsa lite tillbaka, hehe.. kram.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp