Så blev dagen katastrof

September 17th, 2012

På väg till skolan. En ny vecka, ett nytt liv och nya möjligheten. Idag har jag bara en föreläsning sedan skulle jag ta tåget till länsenheten för äs och äntligen träffa min behandlare.

Jag har så mycket att berätta. Motgångar och framsteg. Förändringar, tankar och frågor.

Då ringer mobilen. Det är min “andra” behandlare. Behandlare nr 1 är fortfarande sjuk.. och hon själv kunde inte ta emot mig för hon var uppbokad.

Då kände jag bara att jag inte orkade med. Så när ska jag få nästa möte? Om en vecka till?! Det håller inte. Så här ska det inte behöva vara.
Behövde verkligen få ut mina tankar någonstans. Men vem kunde jag ringa om detta? Bloggen fick bli min slagpåse idag… 

Jag ber om ursäkt för mitt “opeppande” inlägg. Jag skulle kunna skriva om hur mycket jag ska kämpa på själv ändå, men jag vill vara ärlig. Jag blev mer ledsen nu än när jag gjorde slut med pojkvännen (!) Vad säger det en? Får försöka att tänka på annat och tvinga fram ett leende. Kan inte förstöra mascaran nu 😉

 

Tags: , , , , , ,

 • http://www.pitea-tidningen.se/bloggar/bloggare.aspx?blogg=5555878# Elin en trappa upp

  Ursh så jobbigt :S

 • http://Www.sofiayit.blogg.se S

  Tråkigt! Men man får ha dåliga dagar och bli besviken, skönt att du också är mänsklig;) förstå mig rätt, allt är inte gröna skogar jämt och det benet alla, kan vara intressant att veta hur du tolkar motgångar och deppghet:) kämpa på idag, själv har man också dåliga dagar, gett mig massa ångest i helgen för tro att det någon gång ska bli bättre.. Hoppas! Gått ner i vikt.. Och allt känns lite skit bara;)

 • http://www.matildawingardh.spotlife.se Anonymous

  försök se det positivt istället, om dina behandlare hade ansett dig som ett akutfall och som en person som verkligen behövde stöd och hjälp från sjukdomen så tror jag aldrig att de hade gjort såhär, så, alltså litar dem på sig och vet att du är en stark, klok och en jävla fighter! Visst, man ska inte se mellan fingrarna, man ska fasen kunna få vård när man vill…men vi vet ju alla hur vården är..inte alltid den bäst. Jag vill säga att du är gryyym, en inspirationskälla :) Skitsnygg också för den delen (inte för att det spelar någon roll ,,men ändå 😉 ) du klarar detta, what dosen´t kill you, mske you stronger!!! you goooo girl!
  Kram, matilda

 • Jossa

  Puss på dig :) Blond & stark.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp