Så går det i livet

October 9th, 2012

Tentorna var rättade… och turligt nog gick det som förväntat. Jag fick ett B i mattekursen. Tentat gick inget vidare. De hade höjt nivån just i år, så vi fick en svårare tenta än tidigare omgångar, “skit kul”. Så sista uppgiften fick jag självfallet en stor NOLLA på. Men jag ska satsa på att plussa, höja mig på en omtentamen i januari. :)

För övrigt har jag nyligen kommit hem ifrån min första riktiga cheerleading träning. Som jag har längtat hela dagen. Visst hittade jag till skolan som vi skulle träna på… men vart tusan låg idrottshallen?! Så efter 20 min i ensam förvirring med kylan och blåsten, så lyckades jag få tag på några som kom och mötte mig. Då hade jag till och med lyckats trampa med foten i en vattenpöl och humöret hade gått från toppen till botten.

Annars så gick träningen bra.. jag är dock orolig över hur jag ska lyfta fram det för mina föräldrar. Hur berättar man att man ska börja träna i en liknande sport som man höll på med innan man blev sjuk i anorexi, utan att ha blivit friskförklarad, för sina föräldrar? Det är ett dilemma som jag ska ta mig ann i helgen. De behöver få veta, jag vill att de ska veta. Dock skrämmer det mig att de inte kan glädja sig för mig över det. De ser det som något dåligt, men för mig är det det bästa livet! (som förövrigt kommer kosta runt 2500-3000kr per termin (!), tur att jag ska börja extrajobba.

På tal om extra jobb: nu har jag fått mitt första uppdrag som extralärare. Spännande!

Som ni kan läsa så har jag alltså full rulle. Inget utrymme för ätstörningen här inte! Jag både känner mig snyggare, tänker friskare, och vill ha det så. Det kanske är inbillning men det känns som att fler killar börjat flörta med en 😉 hehe

Tags: , , , , , , , , ,

  • Jossa

    Kul <3

  • http://Www.sofiayit.blogg.se S

    Härligt att det går bra för dig!

  • Anonymous

    Känns det som att du orkar med alla dessa nya aktiviteter, jobb och sådant? Eller blir maten lidande? Vore så trist om du skulle falla tillbaka, bryta ner dig själv och återigen tvingas ge upp t ex cheerleading, i stället för att fortsätta framåt mot att bli mer hälsosam. Jag har själv upplevt att man ibland lurar sig själv lite “nu går det så bra, jag äter ju och tycker det är skoj” när man i själva verket inte äter tillräckligt utan man stannar kvar på en för låg vikt och fortsätter vara begränsad.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp