Sallad – magert, ätstört förstört men GOTT

August 1st, 2012

När morsan ska föreslå middag: sallad. Jag är rätt så glad över att jag inte bor själv med henne. Det skulle bli extra svårt att hålla sig frisk. Ästörningen skulle kunna lura henne så många gånger. Dessutom triggar hon lätt igång den hos mig. (vet att hon inte menar att göra det).

Sallad för mig är sjuk mat. Sallad åt man när man svalt, för sallad är mager mat. Jag väljer sällan sallad nu för tiden för att jag är rädd att det ska trigga ätstörningen. Det är svårt att få i sig tillräckligt, men det behöver absolut inte vara ätstörd mat.

Det är faktiskt riktigt gott med sallader på sommaren. Jag försökte verkligen äta rejält och mätt blev jag i alla fall!

Sallad med keso och krabbkött

Någon mer sallads-kunnig person får gärna ge mig feedback på min portion =) Det kändes och såg bra ut.

 

 

Tags: , , , , ,

 • flickanochhavet

  Ser ut som en normalportion ju, bra där med proteiner till så inte salladen tar över :)

  Brukar själv ringla över lite sressing/ olivolja och vinäger, så det blir lite mer fett i och så, annars nån yoghurtsås till eller gräddfil kan vara gott tycker jag 😉 Eller varma mackor. Sallad är ju fräsht på sommaren 😀

  du är så bra, go girl 😀

  • http://Soelas.se Soelas

   Tackar! 😀 Jag hade faktiskt nån matsked tzatziki på, så det blev nog en komplett måltid då 😀 tihi

 • http://addictedtorunning.blogg.se Em

  bra med lite kolhydrater från ärtorna också, men jag skulle nog hälla på lite dressing, behöver inte vara den fetaste sorten, typ tzatziki är mycket gott :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp