Satsar stort idag!

May 22nd, 2012

EN REJÄL FRUKOST ska ge en bra start på dagen! Idag vågade jag satsa stort och äta maximalt utan för mycket tankar. Nog velade jag innan: ska jag våga, ska jag ta en bara, sen ta en till om jag inte blir mätt, men då kommer jag inte orka göra en till, vad ska jag ta för bröd, vilket bröd är minst mastigt, vilket pålägg vill jag ha, vad passar? Sen tog jag det som jag kört på tidigare – åt och blev nöjd! Blev inte ens proppmätt, om magen inte känt så full så hade det suttit fint med en frukt till också 😀 haha

1 portion havregynsgröt med äppelmos, kanel och kardemumma(provade) + mjölk. TVÅ mackor med smör, leverpaster och smörgåsgurka. Grönt te och mjölk i gröten.

Jag känner en aptit idag, det är så roligt! Jag ska äta, njuta, bli mätt och se hur mycket vikt jag kan gå upp på det. Jag vågar, jag vill, jag kan och jag ska 😀

Det är tre dagar tills invägning och möte. Tre dagar till att kämpa och maxa intaget :)

Tags: , , , , ,

  • flickanochhavet

    Du är så jävla duktig:D Maxa nu så mycket som du vågar och det känns bra, så närmar sig dagen då du inte behöver hålla på att tvinga och kämpa längre! Håller tummarna för att allt går som det ska!

    • http://Soelas.se Soelas

      Tack vännen! :) Känner mig peppad nu 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp