Sjukare som när man var riktigt sjuk

June 26th, 2012

Dagens positiva: Jag är inte längre snorig och täpt i näsan

Dagens negativa: Förkylningen har övergått till ett stadium där kroppen är heeelt slut. Feber? Kanske lite, upp o ned. Men när jag lägger mig ned så blir kroppen förstenad. Det börjar pirra och värka, som att den är helt slutkörd. Precis som det kändes när man kommit in i insjuknadet. Jag antar att kroppen nu jobbar med att få bort viruset, och till det krävs det nog energi.

Så idag ska jag bara ha en vilodag för mig själv. Min semester i storstaden – åh, vad jag trivs! Idag ska jag sköta om mig själv och försöka tillfriskna på alla sätt. “Köp dig något gott snacks också, som du kan äta på framför TV:n, som popcorn eller nåt” – faster. Klart att hon vill göda upp mig 😉 Men jag ska ta mig en titt i affären och se om jag är sugen på något. Om jag är det så ska jag inte tveka, men annars behöver jag inte. Gratis är gott annars !

Tags: , ,

  • http://www.pavagned.blogspot.com Tua

    Usch, det låter lite som min sjukdom! Inte alls kul och väldigt långdragen :(

    Krya på dig! <3

  • http://www.sofiayit.blogg.se S

    sv:På för middagen äter jag en macka med smör och kalkon + ett kokt ägg, sedan på eftermiddagen brukar det bli 2dl fil och 1 dl yougurt, sen 3 dagar i veckan äter jag en frukt till em mellanmålet, Det är det jag “övar” på just nu:P hur ligger du till viktmässigt nu? om man får fråga =) Krya på dig! =)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp