Sjuk men lever friskt!

December 8th, 2012

Jag har blivit sjuk, sjuk i halsen. Sjuk är det sista jag vill vara nu, varken sjuk av bakterier eller sjuk i anorexi. Därför låter jag ingen sjuka styra över mitt liv, det är jag som bestämmer här!

Äta, sova, äta, plugga , sova, äta, plugga, träna, äta, plugga, sova..

Till veckan har jag två st tentamen.. hela helgen har jag träningar. TUR att man varken läser eller hoppar med halsen, för jag ska då klara av allt 😀

Tänkte dela med mig av mina konstiga matvanor detta dygn:

19:00 – 6 rutor marabou choklad, 1 ägg och te
sova
06:00 – 1 tallrik yoghurt med mûsli, skinkmacka och te
sova och plugga
10:00 – 2 ostmackor och te
plugga och vila
12:30 – 1 port. havregrynsgröt med sylt, 2 st ägg och te
träning  (två frukter)
18:00 – en portion blodpudding med keso och lingonsylt
plugga

Lika “jobbigt” som det har varit, lika friskt känns det. Det är okontrollerat och jag lyssnade verkligen på min kropp! Men eftersom envisa jag släpade mig iväg på träning, så har jag laddat med en näringsdryck ikväll. Den bör behövas som uppladdning inför både morgondagens träning, plugg och veckans tentor.

För ett halvår sedan hade jag ALDRIG frivilligt tagit mig en näringsdryck extra för att “ladda”. “Då skulle jag ju gå upp i vikt”, hade jag tänkt. Men idag skrattar jag åt dem tankarna. En eller två näringsdrycker gör knappast någon skillnad på vikten. Möjligen ger den mig lite extra näring så att jag orkar hålla orken och fokuset uppe. :)

Sjuk kan jag få vara ibland, sjuka saker kan jag få göra, men det som är sjukt får mig att vilja vara frisk. Det som är friskt får mig att inte sakna sjukdomen. Frisk kan man inte alltid vara, men för att vara så frisk som möjligt är det viktigt att lyssna på kroppen; vila när den är trött och äta när den är hungrig. Det är så man mår bra!

Tags: , , , , , , , , ,

  • jonna

    men det är väl inte helt friskt att träna när man är sjuk…borde kanske lyssna på kroppen

  • Emma

    Du inspirera mig så sjukt mycket! Jag läser din blogg och känner mig lite lite friskare för varje gång jag går in.

    Nu har jag en konstig fråga! Hur stor är en portion blodpudding för dig? Är det ett helt paket? Ett halvt? Jag fåt aldrig till det. Är student och vill inte så gärna slänga mat. Har du tips? Om man gör “för lite”, kan man fylla på mer något extra?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp