Sjukdomen tar livet och lämnar skiten

February 7th, 2012

Under de senaste dagarna har jag upplevt att Ana har greppat tag om mig igen. Mitt energiintag har minskat igen. Jag har svårt att äta tillräckligt och känner inte sådant stort sug efter det.

Men idag vill jag inte vara sjuk! Idag insåg jag hur mycket jag förlorar i sjukdomen, jag ser inte längre vinsten med den. Jag vill inte se någon vinst med den, för det är bara sjukdomens hägring i sådana fall!

Jag vill komma in på mitt drömuniversitet och läsa den utbildningen jag anser är perfekt för mig. Jag vill klara av att avsluta alla mina gymnasiekurser med högsta betyg i år. Jag vill kunna ha grundförutsättningarna för att skriva 1,7 på högskoleprovet. Jag vill göra de saker jag vet att jag egentligen klarar av!

Idag kom en enorm känsla av skuld över mig också. Jag kände skuld över all belastning jag ofrivilligt lägger på mina nära. Jag vill inte vara en anledning till att min pojkvän mår dåligt. Han är verkligen en sådan som alltid finns och han förtjänar det bästa tillbaka. Mina humör-svängningar och alla tokiga tankar är inte lättare för andra att hantera. Det är egoistiskt att kräva det av dem, jag vill inte dra ner andra i min skit..

Därmed har jag börjar överväga näringsdrycker på riktigt. Jag kommer inte upp i energimängden och jag har verkligen inte råd att gå ner nu! Tappar jag mer i vikt så blir jag inlagd. Jag kan inte, jag vill inte och jag ska inte. 

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp