Skolan går..

September 24th, 2012

du skriver så mycket och bra om hur resan mot ätstörningen går – men hur går det i skolan? :) kram
– Em

Verkligen jätte kul att du frågar! Jag lägger ju självklart störst tyngd här på bloggen om just ätstörningen. Jag vill inte att detta ska bli ännu en “blogg om mitt liv”, utan något större och viktigare än så.

Däremot har jag absolut ingenting emot att dela med mig av andra faktorer än ätstörningen från mitt liv. :) Så nu till frågan:

Skolan går faktiskt riktigt bra. Jag blev godkänd på första kontrollskrivningen, vilket är en bra början i alla fall. Imorgon har jag nästa KS, som jag hoppas går lika bra. Tydligen har jag blivit känd för “tjejen som redan är klar med allt”, och det stämmer lite grann. Jag vill gärna bli färdig med uppgifter ett tag innan. Dessutom har jag faktiskt fått en massa tid över, så jag tycker inte alls att skolan är särskilt tung än så länge.

Dock är det viktigt att jag inte slackar efter ändå. Schemat kommer bli tuffare nästa månad och det blir mer “nytt” i kurserna. Än så länge har jag känt igen det mesta från gymnasiet.

Skolan känns inte lika ny och spännande som den gjorde de första veckorna. Nu söker jag efter nya “motivationskickar”, vilket ni kan läsa om i kommande inlägg. 😉

Tags: , , , , , , , ,

 • http://addictedtorunning.blogg.se Em

  härligt att höra! min sambo läser civilingenjör inriktning energisystem, vad läser du? har hört att det är mycket högt tempo och faktiskt få elever som klarar alla kurserna på en gång, åtminstone här i uppsala. kram

  • http://Soelas.se Soelas

   Ja, det brukar vara många som hoppar av första året för att de inte hänger med.
   Jag läser Civilingenjör Öppen ingång, vilket innebär att jag inte behöver inrikta mig förrän i åk.2. :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp