Sluta räkna kalorier

April 28th, 2012

Vilken lättnad!

Igår och idag har jag inte räknat. Jag har verkligen inte känns behovet. På en gång kan man märka skillnad i tankegångarna, man slipper se maten som siffror och faktiskt känna efter på vad man mest är sugen på.

Jag kollade nu på kvällen, och det hade INTE blivit för mycket. Vilket är bra ur trygghetssynpunkt, för nu kanske jag vågar släppa ännu mer på räknandet. Lägg fokus på en måltid i taget och fundera hur den ska se ut för att vara fullständig!

Det är ju trots allt ca ½kg som jag måste gå upp tills på fredag (mitt mål). Då är det ju faktiskt 500kcal mer än vad jag gör av med som jag måste äta! Ingen idé att ligga och puttra på 1600 nu… NU ska jag upp i 2000! Men jag ska inte känna ett behov att räkna hela tiden, för att en del måltider blir mer och en del mindre. En dag i taget, en måltid i taget.

Tags: , , , ,

  • http://fighteveryday.blogg.se fd

    äsch. jag äter inte så där lite varje dag. lax är jättegott!!!! och nyttigt!! bra val :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp