Smaken är som baken – mitt favorit protein

December 28th, 2013

I höstast fick jag hem ett paket fån fitnessguru med olika smakprov på protein.

IMG_1192red

 

Till en början var det inte tilltalande att dricka protein shakes. Jag föredrog att hellre avnjuta en chokladig proteinbar efter ett träningspass. Sedan när jag började prova fler och fler smaker så insåg jag att de var faktiskt riktigt goda! På köpet gör de en gott på vägen hem efter ett gympass. Sådana protein shakes är ju riktigt enkla att ha med i väskan och ger en bra påfyllning med proteiner. Speciellt då matlusten inte är på topp så blir dessa lätta att få i sig. Dock är det viktigt att vara medveten om att dessa är kolhydrats-fattiga, så att man ser till att fylla på med kolisarna så fort man kommer hem!

Portionspåsarna  finns i totalt 16 st olika smaker. De går att beställa hem här för 9-12:- /st.

 

Top 5 smakerna:

 1. Mango
 2. Pistacho coconut
 3. French vanilla
 4. Chocolate mint
 5. Chocolate hazelnut

french vanillachocolate hazelnutmint chocolatepistachio coconut

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,

 • waaaallflower

  Hej! Jag har funderat på en sak länge och jag undrar om du också hade det som mig innan du utvecklade din ätstörning. Jag utvecklade min kanske ett år och ett halvt sedan. Då var det den milda början, så att säga.
  När jag tänker på det mer och mer, kan jag konstatera att jag cirka ett halvår innan den utvecklades var “extra frisk”
  Jag hade inga som helst problem med att äta ute, käka godis när jag kände för det, kolhydrater och socker vart inget problem, jag verkligen njöt, och att äta dessa saker, ja det gjorde jag då ofta. Kan detta vara någonting som “kickar off” ätstörningen, var det så för dig med?
  Kram! – M

  • soelas

   Hej! Gud vad roligt att du lyfter detta. Om du kikar in här (http://soelas.se/atstorningen-yttrar-sig-langre-an-man-tror/) så kan du nog se att jag kom till insikt om att mina ätstörningstankar började att yttra sig minst ett år innan jag insjuknade. Jag gjorde precis som du: åt ute, käka godis och tänkte inte alls på kalorier eller om det var onyttigt/nyttigt. Sedan kom man av någon anledning in på spåret och började läsa på om “hälsa” och därmed blev man medveten om kosten och kalorierna.

   Jag tror att det är mycket möjligt att det kickat igång ätstörningen! Det bidrar ju också till att man är rädd för att komma tillbaka till en sådan kosthållning. Men om man tänker på det – vad man tjock? Eller byggde man bara upp en rädsla att bli det?

   Det var riktigt intressant att läsa din kommentar. Jag tror att du verkligen har en poäng där! 😀
   Kram, och gott nytt år!

   • waaaallflower

    Tack så hemskt mycket för svaret, ska läsa inlägget du länkade nu! En massa kramar till dig, du har gjort de senaste månaderna av ett väldigt jobbigt år mycket enklare. Kramar och gott nytt år!! 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp