Smart att resa?

April 24th, 2012

En del anser att det har hjälpt dem att åka på semester under deras tillfrisknande. Värmen, solen, miljön, mat och ett annat liv brukar kunna få en att släppa ätstörningen och njuta.

Min resa till Thailand i julas var dock ingen drömresa. Självklart uppskattade jag solen, värmen, miljön och maten, men jag hade sjukdomen hårt klistrad. Jag kunde inte njuta av någon frihet för jag hade inte energin att leva livet där nere.

Studentresa? Ett gäng vännen har taggat till mig och pojkvännen att boka samma resa som dem. Jag blev verkligen riktigt riktigt sugen! Frågan är om det är en bra idé eller inte? Nu är jag mycket bättre än i julas, så jag tror att jag klarar av att uppskatta en resa mer. Men nu skulle jag inte åka med min familj utan med min pojkväns vänner. De är riktigt härliga människor, men då måste jag ha energin att orka umgås med dem. Jag måste skaffa mig lite “beach-body” tills dess med. Dvs. jag tänker inte visa upp mig som ett skelett på stranden. Realistiskt sett så skulle jag kunna gå upp 2kg tills dess, men är man fortfarande ett skelett då?

Jag ser en studentresa som en motivationsfaktor. Bokar jag så MÅSTE jag vara tillräckligt frisk för att åka. Inte bara tillräckligt frisk för att flyga och klara av att äta riktigt, utan tillräckligt frisk för att orka med det sociala.

Åååh, jag har sån beslutsångest. Tänker inte nämna något för mina föräldrar, de kommer protestera. Dessutom kostar det en slant, och hotellet är inte det bästa…

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp