Snart är det dags för resultat

August 24th, 2012

Igår och idag har jag både ätit glass och bullar.

Efter beslutsångest då de inte hade glassen jag ville ha, så provade jag någon helt ny/annan.

Jag har inte vägt mig på 10 dagar. Det har inte varit lätt, tankarna har kommit och man har övervägt att ge med sig flera gånger. Jag hade bestämt mig helt enkelt att jag inte skulle göra det förrän nästa invägning, så jag gjorde det inte. Man får slå bort tankarna och så fort man märker att de börjar komma så får man börja tänka och göra något annat tills man glömmer bort.

IDAG är det invägning. IDAG får jag träffa min ”ordinarie” behandlare som har haft semester i fem veckor (!) Åh, vad jag har saknat henne. Det är så mycket som har hänt under den tiden.

Tror jag att jag har gått upp i vikt då?

Ja säkerligen, men jag kan inte avgöra hur mycket. När jag inte ätit på ett tag och blivit riktigt hungrig så känner jag hur benen sticker ut och hur sjukt smal jag är. När jag ätit mig riktigt mätt så är magen tjock igen, byxorna sitter åt mer och det finns inget som får mig att tycka att jag är speciellt smal.

Den förvridna kroppsbilden träder fram. Jag funderar på hur jag kommer reagera på viktuppgången, siffrorna på vågen. För någon dag sedan hade det känts helt okej, men just idag, när det snart är dags så blir man lite panikslagen.

Tags: , , , , , , , , ,

  • http://Carro6.blogspot.com Caroline

    Snälla kan inte du skriva en mat dag? Hur mycket och vid vilka tider?
    Vill ha och jämför med mig själv. Du har kommit så mycket längre än jag.
    Känns jämt som jag äter som en häst, men det är säkert bara jag som har helt sne syn

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    hoppas det går bra. jag tror på dig :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp