Snart börjar äventyret

June 2nd, 2012

Nu är väskorna färdigpackade, middagen ligger i magsäcken och matsäcken är förberedd:

  • 1 risifrutti
  • 1 dubbelmacka med leverpastej och smörgåsgurka
  • 1 dubbelmacka med ost,gurka och kalkon, paprika
  • 1 kokt ägg
  • 1 banan
  • 1 äpple
    allt detta x2

Fikat till mig och pojkvännen

Om två timmar tar jag och L tåget mot Arlanda, där vi sedan har x antal timmar att fördriva innan flyget stiger imorgon bitti. Konstigt nog känner jag ingen nervositet alls inför resan. Det enda jag kan oroa mig över är om tåget är försenat och vi missar bytet. I det stora hela känner jag mig lugn, jag fattar nog inte allt än.

Självklart följer datan med i handbagaget så ett och annat blogginlägg kan dyka upp 😉 Stay tuned!

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp