Snart kanske jag är frisk…

November 29th, 2012

Om jag varit frisk… – ett inlägg som jag publicerade över ett halvår sedan.

När dansen inte längre var en tillräckligt stor motivation för mig så tappade jag nog lite hopp. Vägen tillbaka var för lång. Men idag finns det ingen för lång väg tillbaka. Det finns vägen framåt eller sidospåret ner för kullen.

När jag blir frisk nog så ska jag träna och dansa som aldrig förut. Jag kommer inte bara dansa med hjärtat utan jag kommer dansa med livet!
– 27/03/12

Dessa ord har JAG skrivit. Detta har JAG skrivit i en period då jag stod med vilja 50% i anorexin och 50% i livet. Då var jag osäker på om jag kunde ta mig tillbaka, om jag ens ville ta mig tillbaka och om jag faktiskt kunde ta mig tillbaka till livet.

Jag tror att det finns en viss gång som man bara måste ta sig igenom för att kunna se ljuset. Man måste tveka, man måste vela, ångra sig, falla, kämpa, brista och ta nya tag. Alla framsteg har betydelse i det långa loppet och alla bakslag ger en lärdom.

Dagen som jag skrev det inlägget hade jag tårar i ögonen över vad jag gått miste om. Hur kunde jag välja svälten framför cheerdansen och allt annat jag brann för i livet? Svaret är förmodligen att jag hade bränt ut mig själv. Jag hade brunnit lite för mycket för alldeles för många saker.

Jag citerar igen När jag blir frisk nog så ska jag träna och dansa som aldrig förut. Jag kommer inte bara dansa med hjärtat utan jag kommer dansa med livet!“. Har jag ens förstått hur långt jag har nått idag? Jag tränar inte bara cheerdans, utan jag har fått chansen att bli riktigt duktig på cheerleading! Denna chans tänker jag inte sumpa!

Som sagt, man har lärt sig en hel del på loppet – svälten är inte bättre än det man tidigare brunnit för. Denna gång ska jag inte brinna för för många saker, i detta liv ska jag brinna för mig själv och det jag verkligen älskar!

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp