Sol och sallader

March 17th, 2013

Är det bara jag som blir sugen på sallader när det blir soligt?

Passade på att ladda upp med matlådor idag. Tog av det som fanns i kylskåpet. Lite dåligt med sallad och grönsaker dock, men det ska inhandlas idag. Kom på efteråt att jag hade kunnat gjort en sallad med ägg och något mer också.. Det får bli nästa gång. 😀

Tre matlådor och en portion lunch för dagen.

Tre matlådor och en portion lunch för dagen.

Dagens sallad: Matvete, kalla köttbullar, feta ost, paprika och ärtor.

Matlåda 1: Pasta tricolore, köttbullar, feta ost, paprika och ärtor.

Matlåda 2: Pasta tricolore, rökt skinka, gouda ost, paprika och ärtor.

Matlåda 3: Matvete, köttbullar, feta ost, ärtor (ska fyllas på).

 

Hur mycket är lagom?
Matveten kokas efter pakets-anvisningarna (+ lite till). Vanligtvis rekommenderas 8 st köttbullar till en portion. Jag tog mer än 8 st (vet inte exakt, åt en medan jag fixade i ordning och 6 st extra, efter portionen på bilden), säkert runt 15 st. Till det hade jag delat en fetaost-förpackning till tre sallader. Grönsaker så att det ser balanserat ut.

 

Tags: , , , , , , , ,

 • http://www.facebook.com/josefine.andersson.714 Josefine Andersson

  Åh jag är precis som du! Sallad = varma soliga sommardagar! Så jäkla gott. Allt kallt. Blir så jäkla sur på att kaffe är varmt om sommrarna haha!!

  sv: Oj coolt egentligen, då har vi haft det ungefär lika! Men det är sjukt när man tänker efter, jag måste erkänna att jag är så SJUKT jäkla stolt över mig själv! Jag menar min “skräckvikt” som jag värkligen aldrig trode jag skulle klara mig av att ta mig upp till ligger 5-6 kilo under vad jag väger nu. Och det mesta jag vägt i hela mitt liv är bara 2 kilo mer än vad jag väger nu [dock tror jag jag varit 2 cm kortare, men ändån!]. Det är så jäkla sjukt. Och det konstigaste av allt? JAG ÄR SMAL! Det är så sjukt hur jäkla mycket den där sjukdomen gör med en somsagt…

  / http://www.josefineandersson.se

  • soelas

   Hihi! Du kanske få köra på ice-coffee på sommaren då? 😀

   sv; min skräckvikt pendlar nog ju längre upp jag kommer. Nu är jag bara ca 5-8 kg ifrån den vikt jag låg på innan viktnedgången (min maxvikt). Antar att det är där den största “skräckvikten” funnits. Helt sjukt att jag snart kommer tillbaka dit!
   Som du säger, konstigt hur sjukdomen kan göra allt så förvridet!
   Många kramar!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp