Stabil, men inte frisk

October 24th, 2012

Äntligen var det dags för en träff med min behandlare igen:

  • Vikten var stabil utan förändringar

Det var precis som jag misstänkte! Och ärligt talat så har jag inga direkt känslor över det heller. Jag hade inte fått panik om det varit mer; jag hade tänkt att det skulle varit muskler. 😉

  • Remissen till SCÄ är på gång.

Tid tar det, nästan så att jag funderar på om jag ens är intresserad av den fortfarande. Jag handlar ju ganska friskt ändå, och jag har inte fått något riktigt bakslag på länge. Hur sjuk är jag egentligen nu? Hur mycket hjälp behöver jag?

Jag skulle inte påstå att jag är frisk! Det finns fortfarande många sjuka tankar som surrar i huvudet. Men dom kan man nog inte få bort på något annat sätt än att låta dom dö ut med tiden nu. Kanske ifråga sätta dom, och motbevisa det de vill säga. Men när man vet att de är fel, så gäller det bara att sluta lyssna och ALDRIG tro på dom tills de ger sig.

Något som jag måste fundera på är: Vad är friskt för mig?

Tags: , , , , , , ,

  • http://Www.sofiayit.blogg.se S

    Vad har du för tankar kvar? Och när brukar dom komma om du vet det vill säga:) härligt att det går bra för dig!:)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp