Storkok

September 16th, 2012

Hemma igen. Matlagning igen. Rester och kreativitet så har man sig veckans mat!

Paj med salami, feta ost, morot och äggspanning.

Pastagratäng med salami, feta ost, philadelphia och en röra med gullök, tacosås och morötter.

Det blev pastagratängen som jag åt av ikväll.

Resultat: LYCKAT, som alltid! Krämigt och mumsigt.

Nackdelen med att själv laga mat är att det blir svårt att veta portionsstorlekarna. Jag kan inte ha koll på om en portion innehåller t.ex. tillräckligt med proteiner, eller hur stor mängd pasta det är. Jag tar det jag har och försöker uppskatta så det kan fördelas i tillräckligt stora portioner. Ibland blir de för små, men ibland blir de lite större istället. Det är friskt! Det kanske är farligt i ett tidigare stadium i tillfrisknandet, då är det extra noga med att man äter tillräckligt. Men nu känns det bara >friskt<.
Att våga släppa kontrollen.

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp