Svar om recept

September 2nd, 2012

ÅÅh, det ser jättegott ut! Hur gjorde du hallonsåsen? För visst är det en hallonsås? :D
Tua

Tack så hjärtligt! Det råkar faktiskt vara så att det endast är tinade hallon. Jag antar att man skulle kunna göra mer sås av dem genom att värma och tillsätta lite extra socker? Kanske vaniljsocker?

Hej hej!!!
Först och främst; DU ÄGER!!! Fortsätt bara att kämpa på, jag väntar bara på att du ska äta pizza, som hel måltid då…!
Och nu, skulle du kunna lägga upp receptet på bananplättarna, de verkar så goda!!
Många peppande kramar och tankar till dig!! <3
– Linda

Hejsan! Åh, tusen tack! Du anar inte hur glad jag blev av denna kommentar. Faktiskt så peppade du mig verkligen till att vilja prova pizza snart. Om jag blir bjuden på det framöver så ska jag nog ta chansen! 😀

Här hittar du receptet på mina bananplättar. Obs, det står 3 st ägg, men det är endast om de är små. Nu tog jag 2 st stora istället och lite mjöl för att få de mer hållbara. Jag höftar ganska mycket när jag lagar mat så det är nog mest att prova sig fram bara 😀

Tags: , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp