Svar på kommentar;

May 5th, 2012

“Du är så himla duktig!! Det är så kul att se alla dina framsteg och glädjas med dig.

Jag vill också ha en navelpiercing! Saken är bara den.. jag skulle ändå aldrig visa den. Haha. Sen är jag lite rädd för nålar också.. Gjorde det verkligen inte ont?”
Tua

Tack så mycket för stöttandet och inspirationen Tua!
Jag själv har velat haft navelpiercing sedan jag var 12 år, så jag har inte ens haft tanken på om det skulle göra ont att ta den. Varför skulle du aldrig visa den? Själv längtar jag till sommaren då man kan gå på stranden med sig solbrända mage och ett glimtande smycke i naveln 😉 Vi har ju fördelen att passa i den också, när vi inte direkt är tjocka.

Jag tror det kan vara psykiskt: är man inställd på att det ska göra ont så känner man verkligen efter smärtan. Men jag hade inte en tanke på hur det skulle kännas, jag var mest orolig över att det skulle bli snett eller så. Man får ju ligga ned så att man inte ser när dom sticker och det går rätt så snabbt. Jag blev faktiskt förvånad över hur lite det kändes! Det är verkligen ingenting att oroa sig över. Efteråt känns det som när man tagit hål i öronen, fast på magen.. typ lite ovant och lite ömt när man sätter sig. Det gör ju inte särskilt ont egentligen, och ändå kändes det mer än när hon piercade ^^

PUSS <3

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp