Svett, press och ätstörning

May 22nd, 2012

Jag går under.. skolan.. det är nu, när man inte orkar med pressen, den man har på sig själv som man vill rymma in i ätstörningens trygghet. Där slipper man stressen och allt slit som man egentligen inte orkar med. Jag orkar inte med skolan nu, det blir för mycket. Varför ska allt komma på slutet?? När man är som tröttast? ååh, herre gud.

Men jag biter ihop. Jag tänker att “desto bättre jag äter, ju mer energi får jag till skolan och hjärnan kan tänka bättre”. Jag ger inte upp, för jag vill klara av detta nu. En och en halv j*kla vecka kvar!!

Men varför ska jag ha så höga krav på mig själv? Om jag inte “var tvungen” att få MVG i kurserna så hade jag inte alls känt stressen…

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp