Tack till er – vi blir starkare!

March 16th, 2013

Jag vill börja med att verkligen tacka för alla fina kommentarer som jag får. Ibland hinner jag inte med att svara, men varje mening, varje ord och varje bokstav som lämnas här läser jag på en gång och tar åt mig. All kritik, all uppmuntran och alla frågor är välkomna.

Ni säger att jag är stark. Styrka kommer från mod och vilja. Modig blir man när man bemöter sina rädslor. Viljan måste man hitta själv. Vad för liv vill man ha?

Man må tveka och vela flera gånger. För varje gång man gör ett “fel” val lär man sig vad som ändå är “rätt”. Sedan är det en annan sak att veta vad som är rätt, och sedan våga göra det. Det är nu man behöver modet till att göra det man vill. Väljer man det man vill trots att det är skrämmande så är det då som man blir stark!

quote strength

Tags: , , , , , , ,

 • Ottilia

  Tack för dessa orden. Inlägg som dessa är precis vad jag behöver. :)

 • anna

  Hej, jag har nyligen funnit din blogg och tycker verkligen att du är en fantastisk person och inspirationskälla för mig… som just blivit diagnotiserad. Ännu har jag inte riktigt förstått det, även om jag skriver det just nu och vissa dagar är jag jättemotiverad och följer mitt tillfälliga matschema (som jag haft i 2 veckor nu) nästan perfekt (får då bestämma mina måltider så länge de håller sig till schemat) medan jag svälter andra dagar. Du har motiverat mig till de bra dagarna och jag vill tacka dig för det!! Det är bara en sak jag undrar och det är om det kommer att fortsätta gå upp och ned, alltså från motiverad till omotiverad. Ena sekunden känns det som om jag vill satsa allt och skiter i vikt och hela köret och den andra sekunden vill jag svälta igen… är förvirrad men det har bara gått 2 veckor så jag antar att det är ok. (Förlåt för en väldigt lång kommentar!)

  • soelas

   Hej Anna! Vad kul att du finner inspiration och motivation här, det är precis det som är syftet. Jag förstår att det känns förvirrande och ibland hinner inte psyket med. Ibland är det bättre att pausa ett litet tag och smälta förändringarna som sker. Det är inte bra att börja gå “bakåt”.
   Tyvärr är det ofta svårt att känna motivation alla dagar. Även om man vill gå i skolan så kan man känna sig omotiverad emellanåt. Men man går ändå dit, för att man vet att man vill klara av det.
   Det låter som att du gör ett riktigt bra jobb! Det är inte lätt att bli frisk. Vägen dit kommer vara en berg-och-dalbana. Njut av topparna och var tålmodig när det gå nedåt. Så vida vagnen inte hoppar av banan så kommer du att komma upp förr eller senare.
   Styrkekramar <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp