Te som bör gillas

January 4th, 2013

Jag har blivit shopping-galen! Men så snål som jag vanligvis är så tycker jag att det är okej att spendera storslantar nu. Jag orkar inte bry mig, jag behöver en del saker till hemmet och jag vill ha en del saker. Nu är ett tillfälle som jag tillåter mig att köpa det jag vill!

Helt oplanerat så plockade jag ned tre te-förpackningar när jag tog mig en runda på ÖoB. De såg så tilltalande ut! Precis de te-smaker som jag BÖR gilla:

Citron&ingefära (huskur), orientalisk kanel (kanel<3) och kvällsro (innan läggdags)

Vad har ni för te-favoriter? Några att rekomendera? :)
Vanligtvis dricker jag vanligt grönt te, grönt te med vaniljsmak eller camomille-te.

Tags: , , , , ,

 • http://mallanolsson.bloggplatsen.se Mallan

  Jag dricker nästan alltid äpple, russin och kanelte, mmm vad gott :)

 • http://ungefaer.blogg.se/ emma

  Min favorit pås-te är Dilmahs honung/ingefära!!!!

 • Lollo

  Kan man se normalviktig ut när man har ett bmi på 16,2-16,4?

  • http://Soelas.se Soelas

   Det är relativt. Vem är det som kollar? Jag tror inte att en med fettma skulle kunna påstå att en mager tjej ser normalviktig ut, lika så som en anorektiker kan tycka att en normalviktig ser överviktig ut.
   Hur “ser” man egentligen vilket bmi någon har?
   Dagens ideal är i mången fall en underviktig kropp. Det är tragiskt att detta har blivit “normalt” i mångas ögon. Undervikt är sällan hälsosamt! Jag tvivlar starkt på att man runt bmi 16-17 ser normalviktig ut. Däremot kanske man inte ser sjukt underviktig ut. Men garanterat smalt!

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp