This IS a sign..

March 7th, 2012

Nu hände det något läskigt.. sånt där som man undrat inte skett tidigare. Men förvånad är jag att det var idag! Idag som jag faktiskt ätit bra..

Jag har ju börjat blivit förkyld. Eller jag har känt av det ett tag, men idag har det brutit ut. Så jag tog mig ett varmt och skönt bad såhär på kvällskvisten. Jag började få lite ont i magen, tänkte kliva upp..och DÅ kom yrseln. Riktigt läskigt, men konstig som jag är tycker jag att det är spännande på något sätt. Jag har ju aldrig svimmat i hela mitt liv. Det svartnade nästan helt för mig, och jag ramlade två gånger på vägen in till mitt rum i ett försök att få på mig nå kläder – så det slapp bli en nakenchock. Slet på mig den första t-shirten jag fick tag om. Kände vart lappen satt för jag kunde inte se den. (läskigt). Sen gick jag på känn raka vägen till vardagsrummet och la mig i soffan. Jag såg inte heller om morsan var där eller inte, men det var hon.
När jag lagt mig började svartnaden sippra bort, och yrseln försvann.. men det var en upplevelse. Jag var himla rädd att säga något till mina föräldrar, vill inte att dom ska få för sig en massa. Men det kan man nog se som ett tecken.

Anledningen var nog att jag fick sån höjd puls av varmvattensbadet, så när jag reste mig hängde inte riktigt blodtrycket med eller nåt.

 På ett sätt är jag glad över att jag aldrig svimmade. Det hade kunnat blivit ett jäkla ståhej, och vill som sagt inte oroa föräldrarna mer än nödvändigt. Men sjuk som jag är så hade jag velat haft den upplevelsen. Plus att jag hade kunnat se ännu allvarligare på situationen.

Tags: , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp