This is my life now

December 14th, 2012

Många som faller in i ätstörningen har ett eller annat problem med självkänslan och självförtroendet. Man vågar inte riktigt tro att man duger som man är.

Jag har en stor beundrare. Min kära klasskompis som vi kan kalla för Ros här. Hon har många gånger sagt hur mycket hon ser upp till mig, och igår kväll fick jag höra det fler gånger. Hon vill verkligen lyfta fram hur bra hon tycker att jag är! Hon och jag har klickat så otroligt bra och vi bryr oss verkligen om varandra.

Visst kan det vara farligt att ta åt sig för mycket av det folk säger på “fyllan” men efter gårkvällen börjar nog inse hur jäkla bra jag är. 

Ros följde med mig hem och vi har haft världens mysdag idag. Verkligen öppnat upp oss ÄNNU mer, och jag plockade fram Ana ur garderoben. Hon sa att hon blev bara mer fascinerad över vilken otrolig människa jag är.. men också att hon aldrig hade kunnat ana att jag hade en ätstörning.

Igår kväll var det sittning med sektionen. Därefter drog vi vidare till Sturekompaniet. Första gången jag var där. Jag tror att jag är odödlig på fyllan nästan. Allt är bra och livet leker. Killar jagar en på dansgolvet. Nu har jag blivit bjuden på dejt tills imorgon kväll. SPÄNNANDE!

En RIKTIGT god skagentoast till förrätt!

Tyvärr torr kycklingfilé till varmrätt

Men en underbart kladdig kladdkaka till efterrätt ;)

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 • Anonymous

  Du är så otroligt inspererande!! Jag går in varje dag på din blogg för att hitta motivationen för att fortsätta orka kämpa !! Jag beundrar verkligen din styrka!
  Jag själv har anorexia, jag går i behandling och har kommit otroligt långt. Tankarna börjar verkligen falla på plats och vikten har verkligen gått upp på senaste tiden. Men ångesten börja verkligen komma tillbaka. Jag har ökat flera kilon på vara några veckor. Det gick från att inte öka något alls på jättelänge till att öka jätte snabbt. Och dessutom äter jag mycket mindre nu än vad ja gjorde när jag gick upp i vikt. Detta ger mig otroligt mycket ångest! Jag är rädd för att gå upp för mycket även om jag vet att jag inte kommer göra det. Ångesten är på Max hela dagarna och jag vet inte vad ja ska ta mig till. Jag börjar närma mig att bli frisk(går i en dunderbra behandling) men jag är så rädd för vad ja ska göra när jag är frisk..
  Oj va lågt de blev hehe.. Men jag undrar om du kan ge tips på att orka kämpa. Behöver verkligen peppning och en liv för att orka kämpa och du är en förebild för att kämpa!
  Och än en gång! Fortsätt kämpa! För du gör set förbannat bra!!!

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Tänkte på en sak du skrev i början, om en tjej i din klass som du skulle “vara på vakt” över som kunde bli sjuk, hur blev det med henne?

  • http://Soelas.se Soelas

   Vad kul att du kommer ihåg!
   Ros är tjejen som är minst i klassen och jag kopplade direkt henne till lite anorexi? eller bara väldigt mager först. Nu vet jag att hon inte har en ätstörning direkt i alla fall.

   Sedan har jag några fler i klassen som har mysko matvanor, t.ex tjejen som jag skrev om förut. Men jag tror att det är så många andra faktorer som påverkar de dåliga matvanor som folk har, så jag måste sluta döma/avgöra om det är ätstörning eller inte. Så länge man inte märker en markant förändring med snabb viktnedgång t.ex. :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp