This is what makes me glow!

March 5th, 2013

Det var ett tag sedan jag skrev om cheerleadingen här nu. Eller så är det bara så det känns som. Anledningen är att det har varit “sportlov” för de som inte pluggar på högskola/universitet då… och då har vi även haft lov från träningarna.

Igår började jag tappa glöden lite. Jag behövde något som peppade mig till livet igen, jag behövde en utav mina “glädje-kickar”. Idag blir det träning igen! Så nu taggar jag till och förmodligen kan ni vänta er ett glödande uppmuntrande inlägg ikväll!

ENJOY!

 

Tags: , , , , , , ,

  • Tua

    Oooh, vad roligt att se! Så otroligt duktiga ni är- och vad roligt det ser ut! 😀 Riktigt många ni är, är van vid att man är runt åtta eller nio vid ett framträdande. Hihi, men yay, bra kämpat och ja det ser sjukt kul ut 😀

  • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp