Tid att landa

February 29th, 2012

Denna vecka är ju enormt energikrävande. Kanske svårt att tro att äta, samtala och pyssla är jobbigt, men det tar på psyket. Och det man gör under eftermiddagen tar på krafterna; tänka, tänka, ångest, panik, osv.

Igår kom pojkvännen på besök. Det var lite jobbigt, för jag hade ett sånt himla ångestbryt. Ville bara sova bort hela eftermiddagen och ta nya tag idag.

Idag var det jobbigt med lunchen igen. Men nu har jag äntligen kommit till hotellet och ska landa i mig själv. Känner mig riktigt slut nu, men mår faktiskt ganska bra 😀 Nu ska jag chilla lite, trots att jag har ångest för skolarbeten nu.. lite panik. Svårt att slappna av då. Men jag behöver verkligen lite tid för mig själv för återhämtning. Det rekomenderar jag starkt till alla er som genomför utmaningar i livet. Ta hand om er själva! 

Tags: , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp