Till min kämparglöd:

September 15th, 2012

Tack mina kära läsare! Jag har fått så många fina kommenterarer ifrån er. Ibland är det visa åsikter och viktiga synvinklar. Oftast är det peppande kommentarer och uppskattning som jag får läsa.

Ni anar inte lyckoruset som sprider sig genom kroppen när man vaknar på morgonen och får läsa era berörande ord.Varje kommentar glädjer mig, för det ni skriver – det känns äkta!

Inför er vill jag inte visa mig svag, för er vill jag visa att det går att ta sig tillbaka till livet. Det är alla er som jag vill hjälpa och på köpet verkar jag hjälpa mig själv. Ingen fråga är dum, alla tankar och funderingar är värda att lyftas upp. Jag kanske inte alltid har det bästa svaret, eller själv upplevt det som andra har, men vi lär av varandra.

Vi kämpar själva mot ätstörningen, men ändå inte ensamma. <3

Tags: , , , , , , , , ,

 • http://salminenen.blogg.se/ Sigrid

  Jag passar väl på att peppa dig lite extra då 😀 Jag har just hittat din blogg, men har redan läst igenom stora delar av den. Du är verkligen en inspirerade person och jag blir grymt peppad av dig och lär mig också förstå mig själv lite mer tack vare det du skriver! Jag tror på dig till 100 %. Kämpa på, vi ska klara det här!! kram

  • http://Soelas.se Soelas

   Tusen tack! 😀 ATT vi ska! Det är inte värt att slut kämpa för ett öre. Kämpa och låta det bära eller brista, men aldrig ge upp!
   Kramar

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp