Tillräckligt är inte tillräckligt

August 29th, 2012

Jag blir hungrig under en dag i skolan. Tänk att sitta på föreläsningar kan ta sådan energi av en. Det hade aldrig ätstörningen accepterat, för “man sitter ju still”. Ingen tanke på att hjärnan faktiskt förbränner enormt mycket energi! Man måste inte röra på sig för att förbruka energi och kalorier.

Trots att jag äter riktigt under dagen med frukost, mellis, lunch och mellis så är jag rejält hungrig när jag sitter på tåget hem. Middagen blir min påfyllnad, Det behövs att det är rejäl!

Vad gott det kan vara med pasta och köttfärssås! 😀

Tags: , , , ,

  • http://addictedtorunning.blogg.se Em

    dina matbilder ser alltid så sjukt goda ut!! :)

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp