Time to test my wings

April 25th, 2013

Mer eller mindre ett och ett halvt år i behandling. Byten av behandlare. Intensivare perioder. Behandlingsfria perioder. Jobbiga dagar men samtidigt livsinspirerande samtal. Viktnedgång och viktuppgång. Frihet och kontroll. Ett och ett halvt år i kamp. Mer eller mindre aktivt. Nu är jag nästan framme, nu mår jag bra, nu når jag ett avslut på detta!

Som det kanske syns på bilden nedan så känner jag mig riktigt glad just nu. Efter dagens möte med min behandlare så har vi beslutat att börja avsluta behandlingen. Jag har varit viktstabil de senaste veckorna och äter som jag behöver, oftast med sunda tankar. Nu ska jag köra på tre veckor själv, utan att föra matdagbok dagligen och det känns fantastiskt skönt!

bild008red

 

Tags: , , , , , , , ,

 • mallan

  Åh men vad härligt att höra. Vad underbart att få börja leva utan behandling och bara göra som man själv vill och mår bra av. 😀 Kram!

 • Linda

  Vad underbart att höra!

 • sra

  Önskar jag hittat denna blogg tidigare. du har inspierat mig totalt, att nu få tillbaka min mens efter 5års frånvarande pga ortorexia…
  Min kolhydratsskräck samt alla joggingsturer måste få ett slut. tack <3

  • soelas

   Åh, det är sådant som får mig att vilja fortsätta lägga tid och energi på att sprida budskapet vidare.

   Blir så jäkla glad över att du inser själv att det inte håller i längden. Det är en förutsättning för att kunna göra en förändring och verkligen kämpa mot ett bättre välmående. Jag håller på dig bruden <3

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp