Tji fick jag!

August 1st, 2012

Några timmar sol dök fram mot kvällskvisten igår. En kort promenad bör man väl kunna passa på att pallra sig ut på i all fall? “Ska du jogga” frågade morsan. Jag blev ställd, är hon seriös, förstår hon inte att jag fortfarande inte får träna? “PÖH, gud nej, en promenad bara” svarade jag bestämt.

Solen sken och spåret var tomt. Jag kände hur springet i benen började komma. Nu har jag nog laddat upp bra med energi när jag börjat gått upp i vikt och allt, gick tankarna. Som jag trodde hade jag världens energi och behövde nog springa av mig lite.

Turligt nog kom jag inte allt för långt. Jag blev getingstucken! Ja, någon gång i livet ska man väl bli det också. Då var det bara att vända. Det var väl mitt straff, jag skulle helt enkelt inte ut och springa.

Turligt nog visade det sig att jag inte var allergisk i alla fall, så det svall upp i några minuter, men la sig ganska snabbt. ^^

Tags: , , , ,

 • Anonymous

  Varför gjorde du det för?

 • Anonymous

  Åh nej.. Jag som läser din blogg varje dag. Nu triggade du igång dum-tankarna…. :/

  • http://Soelas.se Soelas

   Aj aj…

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp