Too much!

March 23rd, 2012

Det kan bli för mycket för mig med.. oavsett hur stark jag känner mig så klarar jag inte alla utmaningar på engång. Det blev för mycket på för kort tid.

Idag har jag haft en enorm ångest heela dagen. Delvis för allt jag åt igår, också för att jag blev tvungen att äta lunch en timme tidigare idag och jag var verkligen inte hungrig men åt en full portion ändå.. Men mest för att ikväll skulle det blir pizza (!) efter bowlingen – åh, den ångesten har varit enorm. Jag skulle kunna välja en kycklingrulle, eller åka hem och äta middag – men hur friskt skulle det vara?
– Jag lyckades få med mig en annan kille att köpa thaimat istället! Det lättade mycket. Dock var jag inte hungrig nu heller, fast det var en timme efter middagstid. Men jag åt upp.. tänkte att det är väl en normalportion?.. FY TUSAN vad mätt jag blev! Magen krampade och det ville nästan komma upp igen. Men jag spyr inte. Nej, ångesten fick komma och den sitter kvar ännu. Vill gråta och få bort den, vill springa bort den, den försvinner med tiden, men jag har inte tiden.

Nu längtar jag tills min ångestdämpande medicin kommer hit (pussarna från L) <3

800-900kcal på en måltid. Jag får panik, ana gillar inte detta, JAG gillar inte ens detta.

Tigerräkor, musslor, bläckfisk

 

Tags: , , , , , ,

  • flickanochhavet

    Du kämpar på så jävligt bra! Jag vet att du fixar det, även om det måste få komma lite ångest då och då. Man måste få tillåta sig att inte vara jättestark varje dag!

    • http://Soelas.se Soelas

      Jag låter den komma. Frågan är hur man ska hantera den? Det finns inte många sätt att hantera den på än att ge efter ätstörningen lite. Men jag tycker det är okej, för när man fått ner ångesten så kan man ta nya tag 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp