Träningslunch

January 12th, 2013

Idag har vi långträning med cheerleadingen. 11:30-18:00 är inbokat. Där ingår både lunch och mellanmål, så tro inte att vi ska träna 6½ h intensiv träning. Hela min dag kommer i alla fall gå åt till detta.

Luncher är nedpackad: Fetaost-pastasallad! Vill äta den redan nu.

Igår kom mina nya cheerleading skor, äntligen! De ska invigas idag och jag hoppas att de gör mig lite mer awesome. Även att jag har drömt om cheerleading HELA natten, i stort sett. Om tävlingar och pyramider. Kul! 

Tags: , , , ,

 • http://Www.ellanbell.blogg.se Cornelia

  Åh vad roligt!! Lycka till idag! <3 Vilks skor blev det?:D

  • http://Soelas.se Soelas

   Det är Nfinity Evolutions. Beställde förut tillsammans med mina vänner, men de var för stora så jag fick köpa ett par nya.
   Lite ont i fötterna fick jag väl, men jag tror att de blir jätte bra när man gått in dem 😀 Vad har du för skor?
   Kram

 • http://www.invisibletears.blogg.se mathilda

  alltså jag och min kompis försöker bli friska tillsammans, men jag vill ju verkligen inte. alltså jag känner typ att jag borde börja äta, men jag vil lverkligen inte, vill inte gå upp i vikt heller. inte minsta lilla.

  • http://Soelas.se Soelas

   Kanske värt att fundera på. Varför sjukdomen? Varför det friska? För- och nackdelar. Vilket liv vill du egentligen leva och varför?
   Vad är det som håller dig fast i ätstörningen så hårt? Ingen annan kommer kunna tvinga dig till att bli frisk och en del väljer tyvärr att leva med ätstörningen. Ett kortare och mycket ensammare liv. Enligt mig är det inget riktigt liv, det är ett helvete.

   När det var som värst för mig så ville jag bara bli sjukare och såg inte någon mening med livet. Ibland behöver man ta några steg på den ljusare vägen för att våga tro på att det väntar en något bättre bakom hörnet. Ge det en chans, kämpa lite, men för att nå fram så måste du nog hitta viljan någon stans på vägen.

   Jag tror att den finns där, bara det att den är dold av ätstörningens vanmakt.
   KRAMAR!

 • http://www.invisibletears.blogg.se mathilda

  ska jag endå försöka fortsätta bli frisk även om jag VERKLIGEN inte vill?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp