Unstoppable on the Dancefloor

May 13th, 2012

Igår kväll/natt var jag frisk.

Sätt mig på ett dansgolv så slår strömbrytaren över och jag kan inte stoppas. Med en god mängd alkohol i kroppen så flippar jag loss till max. Det var helt underbart!

Ätstörningen fanns inte med mig, inte en sekund!

Jag älskar mina vänner och allt nytt random folk man stöter på inne på krogen. Att jag ens övervägt att stanna hemma ifrån en sådan kväll pga av ätstörningen. Det är ute där som jag hör hemma! Jag har varit så himla dålig på att träffa mina vänner eftersom man inte haft orken eller tiden till det p.g.a. sjukdomen. Energin eller viljan att vara social har inte funnits. Att jag valt den dysterheten framför denna frihet är näst intill ofattbart.
Jag förstår dock inte hur jag kunde ha den energin som jag hade igår kväll. Men jag är tacksam över att det kom till mig. 

Haha, vet inte hur många komplimanger jag fick. Jag kände mig som bästa bruden i världen. I slutet av kvällen satt jag i knät på en vän i väntan på att kön till garderoben skulle försvinna. Några random killar sa något i stil med “du var då riktigt snygg, precis sådär ska en tjej se ut. Du är fan perfekt!” Sedan sa dom till min vän att han hade en perfekt flickvän. Haha. Det värmde riktigt, sjukt kul att höra.

Förfest, jag tog några nötter som bjöds på. Ett äpple blev det innan krogen också :)

Fylle-käk 03:00 och jag åt faktiskt en pizzaslice!(min väns pizza) Kändes fullt friskt, inte ens en ångesttanke.

Tags: , , , , , , ,

 • http://www.sofiayit.blogg.se S

  Hej! Jag känner mig också helt frisk när jag dricker och blir lite rund under fötterna, undra varför det blir så?
  Dock får jag ångest dagen efter för det jag drack =/
  Även om jag verkligen inte tål så mycket, händer det dig också? jag skriver inte om min ätstörning i bloggen, men svara gärna=)

  • http://Soelas.se Soelas

   Hejsan!
   Jag tror att man släpper loss lite. Har man riktigt kul så finns det inte utrymme för ätstörningen. Man får annat att tänka på och dessutom inser man hur bra livet kan vara ibland :)
   Förut kunde jag också få ångest över det, men nu mår jag bara bra. Man rör ju på sig så sjukt mycket, så jag tänker att jag förbränner ju en massa. Dessutom är jag alltid helt slut dagen efter, typ värk i hela kroppen – då inser jag att en utekväll är riktigt slitsamt och då är det viktigt att man ger kroppen bra med näring :)
   Det skulle nog kännas “onödigt” med att dricka utan att få göra något av energin. Där sitter väl ätstörningen ändå…

   Kram

   • http://www.sofiayit.blogg.se S

    Okej, jo men precis, det är det jag menar.. du vet att du förbränner eftersom du dansar.. så då är ju den ändå kvar..

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp