Up we go!

July 19th, 2012

Jag har en rädsla över vikten. Men inte som den brukar se ut: jag kommer inte glädja mig om vågen visar nedåt, jag tycker verkligen att jag bör gå upp nu! Ena sekunden tvivlar jag på att jag gått upp för att jag fortfarande kan känna hur äckligt mina höftben sticker ut. Andra sekunden är jag stensäker på att jag måste gått upp eftersom att jag är så mycket mer, och jag äter mig proppmätt ganska ofta.

Imorse började jag tänka som många av mina vänner som kämpat emot ätstörningen. Jag tänkte att jag äter mannagrynsgröt, för det är energitätare än havregryn, jag tar på rejält med sylt OCH jag tvingade i mig TVÅ mackor. Ni anar inte hur jäkla mätt jag blev. Nu bara måste jag gått upp.

Mannagrynsfröt, jordgubbssylt, två mackor med leverpastej och smörgåsgurka. = MÄTT!

Tags: , , , ,

  • cissi

    Gött jobbat! Det e dax nu:)
    Hoppas bara vågen visar upp nu snart då!

    • http://Soelas.se Soelas

      Tack så mycket! Dock gjorde den inte det, men då kämpar jag på lite hårdare 😀

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp