Update – I’m sore

June 16th, 2013

Fyra dagar i rad med cheerleading. Sex timmar varje dag. Mer än 40 st blåmärken och en hel del rivsår. En skadad armbåge och öm näsa. Kan jag röra på mig imorgon så är jag rent utsagt förvånad!

I min mening har jag verkligen sett till att ha med mig mat under dessa dagar. Igår kväll fick jag i mig nästan en hel s.k. Ruccola rullevilket är en kebabrulle med soltorkade tomater och mozzarella. En sådan rulle kunde jag dela upp på 2-3 portioner för ett halvår sedan. Det var ett framsteg.

Idag var det tryout för föreningens mixed-lag DC6. Det är föreningens lag med både killar och tjejer i högsta nivån: level 6. Dessa är även Team Sweden. Det vore galet roligt att komma med i det laget.

Coach misstänkte att jag var Anemic eftersom att jag började blöda näsblod väldigt lätt. Även om jag själv ansåg att jag ätit bra och bland annat en näringsdryck, så tvingade jag i mig banan och godis när han sa till. Eftersom att jag ändå tränat väldigt länge, även om det inte alls har varit intensivt så kan jag lätt ha missbedömt mitt näringsintag. Till skillnad ifrån när jag var riktigt sjuk i anorexin så uppskattade jag omtanken. Till en början tackade jag nej, men jag ville inte förstöra för mig själv, så när han sade till mig att ta hans banan så gjorde jag det oavsett om jag var hungrig eller proppmätt. När han sa åt mig att vila längre så gjorde jag det. När han sade åt mig att äta av hans godis så gjorde jag det.

Jag är nog känslig för lågt blodsocker. Jag funderade om det har något med ätstörningen att göra, eller om jag kan kanske alltid har varit det. Enligt tränaren bör jag kolla upp om jag är “Anemic”, vilket kanske vore bra att veta. Men det känns orimligt med tanke på att jag äter väldigt mycket järn trots allt.

Genom tårar, misstro, kämparglöd, skador och glädje hoppas jag att jag lyckades prestera tillräckligt bra. Oavsett så har dessa dagar varit fantastiskt roliga och enormt givande. Det har lyft mig till en helt ny nivå och stärkt mig både fysiskt och mentalt.

tonystretch

tonyawesome

Den som sa att cheerleading inte är en tuff sport…
..
tomorrow is REST DAY!

Tags: , , , , , , , , , , ,

  • jonna

    så himla snygg kropp du har nu!! får man fråga vilket bmi du ligger på? jag själv måste gå upp från en undervikt men tror att 34 kilo ska få mig att se grotesk ut, skulle vara bra att få en ”verkligehetsuppfattning” hur man ser ut vid en viss vikt, vet att alla är byggda olika . men innan min ätstörning så hade jag en fit och vältränad kropp, men eftersom jag har träningsförbud nu känns det som att allt bara blir till löst fett :S :(

  • jonna

    3-4 kilo menar jag hehe

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp