Uppladdat med pizza och piroger

February 19th, 2014

På tal om att det inte alltid är det hälsosammaste att äta så “nyttig” mat…

Detta har jag jag laddat upp frysen med: 6 st pizzor och 3 st piroger.

Detta har jag jag laddat upp frysen med: 6 st pizzor och 3 st piroger.

Vad gör man inte när det är extrapris? Det är ju fantastiskt praktiskt att ha några sådana maträtter i frysen till de dagar man inte riktigt hinner med att laga ordentlig mat. Detta kanske inte rekommenderas att ätas dagligen, men jag är övertygad om att det fullständigt ok att äta några gånger i veckan. :) Hoppas att de smakar! Någon som ätit dessa tidigare?

Tags: , , , , , ,

  • Anna-Maria Appe

    Billys! Åt jag fyra stycken när jag hetsåt. Men jag har inte hetsätit en enda gång 2014. Jag äter LCHF nu så jag skippar Billys! Jag får ångest när jag ser bilden. Ja men om man kan äta en och sluta sen så är dem ganska okej, hoppas du gillar dem? Pirogerna är godare!

  • Pingback: I Choose Life | Soelas.se()

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp