Upplagrat med favoritlivsmedlet

April 5th, 2013

Kom nyss hem från affären. Vanligtvis brukar jag klaga över att det blir riktigt dyrt att handla på Ica, men idag handlades det enbart på extrapris och lyckades komma under 200-lappen.

Egentligen har jag redan mat så att jag överlever i veckor, men de dagliga produkterna går åt snabbt. Vad ser det ut som att jag förbrukar mest?

IMG_9066S

Svar: YOGHURT! <3

Jag gillar verkligen all yoghurt! Älskar att finna nya smaker, men vaniljyoghurten kommer alltid ligga mig närmast hjärtat. Yoghurtbägare, yoghurt med müsli, yoghurt med crunch, yoghurt med bär… Yoghurt till frukost, yoghurt till mellis och yoghurt till kvällsmål. Åtminstone yoghurt till någon av dessa måltider om dagen, annars får jag abstinens.

Nu har jag inhandlat yoghurt för hela nästa vecka! Till och med flingor med yoghurt-flingor i. haha. 😀

Vad har ni för yoghurt-favoriter?

 

Tags: , , , ,

 • http://www.facebook.com/sofia.olani Sofia Olani

  Mild vaniljyogurt – med flingor, utan flingor. Spelar mindre roll 😉

 • http://www.sofiayit.blogg.se/ Sofia

  Jag gillar Vanilj och vanlig mest, annars blåbär och en som heter Samoa yoggi! testa! =D

 • mallan

  Vanilj är absoluta favoriten men jordgubb är också god :)

 • Ottilia

  All yoghurt! Men om man vill ha naturell är Valios laktosfria med fetthalt 2,5 såååå god! Krämig och mild. Var rädd för fetthalten innan (lite jobbigt fortfarande) men va fan tänker jag nu, hur gott är det med lättyoghurt egentligen? Den är ju bara blaskig… :) Framsteg! KRAM

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp