Ingen Ana på KTH

September 11th, 2012

Tänkte på en sak, har du eller ska du berätta för dina nya skolkompisar att du är sjuk?
kram
-S

Det är just det.. Ätstörningen ska inte få etablera sig på KTH. Det skulle bli min friska start,  och jag vill inte vara “tjejen med anorexi” här. Det håller mig motiverad till att alltid äta bra i skolan också..

Självklart förstår jag också att det inte kommer kunna hållas “hemligt” för alltid, och det vore ingen katastrof om någon fick reda på det. Men det är inget som jag vill gå och sprida. Speciellt nu när man inte ens ser sjuk ut.. Vill inte använda det som en sak för uppmärksamhet: attensionwhore.

Tack för tipsen om hur jag kan agera mot min klasskompis! Jag vill inte säga för mycket, utifall det inte vore något egentligen, men jag bör märka ganska snart om hon visar fler tecken på det. 

Jag är tveksam på att hon insett att det är ett dåligt beteende, så först och främst bör jag nog upplysa henne om att det är fel. Om hon inte lyssnar då så får jag ta till mitt egna vapen och försöka hitta tillfälle att berätta min historia för henne.

Kth som skulle bli min friska start, också omringas man av andra med tendenser till ätstörningar. Kanske lockas man tillbaka till det? Eller så blir man avskräckt och blir det den som vet bättre!

Tags: , , , , , , ,

  • http://Www.sofiayit.blogg.se S

    Tack för svar! Förstår att du vill ha en ny start!:) kan tycka det är jobbigt när det är så
    Många runt omkring en som vill ner i vikt, man känner sig liksom ensam om att behöva gå upp, man var ju själv där en gång.. Nå ett mål, det kan vara :/

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp