Utan nu, finns det inget sen

April 8th, 2013

Man kan tycka att..

..det är så lätt att veta, men svårt att förstå

..det är så lätt att säga, men svårt att göra

..det är så lätt att hoppas, men svårt att tro

..det är så lätt att undra, men svårt att besvara

Det man kan är så lätt, och allt annat är svårt.

Men kom ihåg, att..

..utan att veta, kan vi aldrig lära oss att förstå

..utan att säga det, kommer vi aldrig våga göra

..utan att hoppas, kommer vi aldrig börja tro

och

..utan att ställa frågor, kommer vi aldrig att få något svar!

Det är så lätt att glömma allt vi redan klarar av. Men tänker vi på det vi faktiskt har lärt oss och alla framsteg vi faktiskt har gjort den senaste tiden, så kommer vi utan tvekan att förstå, våga göra och tro med i framtiden. Att veta, säga, hoppas och undra är inget ‘bara’. De är verktygen för att i framtiden kunna bo i det hem vi nu bygger oss. I det hemmet kommer vi att förstå, göra, tro och ha svar.

Tags: , , , , , , ,

 • Julia

  Du verkar göra stora framsteg hela tiden och är en stor inspiration! Jag vill bara säga att du inte ska fokusera på din planerade viktuppgång, tänk på hur starkare du kommer bli och hur mycket mer du kommer orka med istället! Var tacksam över att du har ett intresse som är så stort för dig, jag tänker på cheerleadingen, och hur det ger dig en massa gratis motivation. Jag behövde aldrig göra något extra för att gå upp i vikt, det blev mer än vad det var från början till och med! Men jag lär mig att leva med det. Jag vill inte säga att jag “lär mig att älska min kropp” för snarare så lär jag mig att det finns saker som är viktigare än hur min kropp ser ut. Sålänge den funkar som den ska så vill jag inte att den ska få så mycket utrymme i mitt huvud. Det är inte som att någon annan frisk människa tänker så mycket! Ha en trevlig kväll :)

  • Soelas

   Åh, vad underbar du är! Du har så himla rätt och jag uppskattar verkligen det du skriver. Jag håller med dig till tusen, vill inte fokusera på vikten, men samtidigt är det ju det som vi jobbar med i behandlingen..
   Klok och DUKTIG du är! 😀 Du har så rätt, återigen.
   Kramar!

  • soelas

   Åh, vad underbar du är! Du har så himla rätt och jag uppskattar verkligen det du skriver. Jag håller med dig till tusen, vill inte fokusera på vikten, men samtidigt är det ju det som vi jobbar med i behandlingen..
   Klok och DUKTIG du är! Du har så rätt, återigen.
   Kramar!

   • Julia

    Tack så mycket för att du svarar mig! Jag bara undrar en sak. Du är ju helt öppen i din blogg om vem du är, var du pluggar, hur du ser ut o.s.v. Hur många i din omgivning vet att du lider av ätstörningsproblematik?

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp