Utmaning till middag

March 22nd, 2012

Kvällens middag blir en utmaning: En nära vän kommer hem och har bjudit in ett gäng på middag. Kul säger en del, jobbigt säger en annan, och Ana blir orolig över vad det bjuds på. Men jag bryr mig inte, för vad det än är så kommer det att vara gott. Så länge jag är hungrig kommer jag att äta MINST normalt. Jag vill chocka alla över att jag KAN äta bättre än de tror nu 😉  Jag tänker vara stolt över mina framsteg och göra ännu flera. Viljan, motivationen och styrkan sprudlar inom mig!

Även om backen är lång och brant så är det uppåt och framåt jag ska! – uthållighet och kämparvilja.

PS. Jag tror jag åt den största portionen spaghetti och köttfärssås jag gjort på över ett år! Var egentligen inte hungrig då heller, men jag bara ville äta riktigt ordentligt 😀 *stolt*

 

Tags: , , , , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp