Vad går jag på för energi?

October 8th, 2012

Den senaste tiden har jag kommit in en del på “kickar”. Att jag får kickar av att engagera mig, och att det är just dem kickarna som få mig att vilja jobba framåt.

Ibland blir jag förvånad över hur jag orkar med allting som jag gör. På något sätt blir jag stolt över att jag kan engagera mig, jag känner mig nöjd när jag hinner med mycket saker. Frågan är om det bottnar i dålig självkänsla, och ett tvång att prestera för att känna sig tillräcklig? Men det får mig att må bra i alla fall.

Ikväll var jag på en gruppintervju för McDonald’s. Jag kom dit med inställningen att jag endast ska medverka på intervjun för att ta lärdom av den, och sedan tacka nej om jag så mot förmodan skulle få jobbet.

Intervjun gick riktigt bra! Det må vara den roligaste jag har varit på, och just nu skulle jag bli riktigt glad över att få en anställning där. Från den vettiga sidan så säger mitt sunda förnuft att jag kommer inte ha tid, medan den energisprudlande och taggade jag försöker planera in när jag ändå skulle ha tid att jobba. Jag måste ha någon diagnos med bokstavskombinationen ENGAGERAD.

Som sagt får jag förmodligen inte jobbet. Det var ca 100 sökande och 6 platser. Men det vore riktigt kul ändå 😀

Bye bye ätstörningen. Min tid kan fyllas med viktigare saker 😉

Tags: , , , , , , , ,

  • http://. Sammie Deasis

    Regards, guys! . in case if you are going to spend some time in a state of Georgia and looking for a female companion you are able do it with atlanta-escort.com. The most beautiful girls can be seen!

  • http://www.healthycholesteroldiets.com/ Jeremias Tamayo Paz

    I heard a couple of guys talking about this in the New York subway so I looked it up online and found your page. Thanks. I thought I was right and you confirmed my thoughts. Thanks for the work you’ve put into this. I’d love to save this and share with my friends.

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp