Vad sjuk man varit

June 17th, 2012

Insjuknandet – den värsta tiden. Det var hösten och vintern som var min plåga, sedan stagnade det av lite. Jag försökte kämpa emot men blev stillastående ett bra tag. Nu har jag äntligen kommit en bra bit på vägen.

Bilder och andra dokumentationer anser jag är jätte bra att ha ifrån sin sjukdomstid. Man glömmer lätt, och man kan se sjukdomens spår tydligare desto friskare man blir. I stundens hetta, i sjukdomens övertag ser man sällan en korrekt bild av situationen.

Nyss bläddrade jag tillbaka lite i mina bildmappar. Jag tycker fortfarande inte att jag någonsin var tillräckligt smal. Men tillräckligt smal för vaddå? Tillräckligt smal för att kalla mig allvarligt anorektisk kanske? Är det något man skulle vilja bli kallad då? Bara det är ju sjukt..

Besattheten med kaloriräknandet ger mig insikt i hur sjuk jag var. Denna bild printade jag efter vecka 47 i november förra året. Det var en vanlig skolvecka för mig. Nu förstår jag inte hur fasen jag gick runt?! Det är sinnes vad lite mat det måste ha varit. Den mängden rasar man ju ned i vikt på. Om man står stilla i vikt av att äta dubbla mängden, varför ska man då plåga sig själv på detta sätt?! 

Tags: , , , , ,

Hälsa Toppbloggare BMI Test - räkna ut BMI Follow on Bloglovin Hälsa bloggar Hälsa Blogglista.se PageRank
wordpress blog stats

Upphovsrätt 2012 Soelas | Alla rättigheter reserverade. Designad av Josasp